De Turkse badplaats Bodrum ligt aan de Egeïsche kust en de plaats word steeds populairders bij toeristen. Vooral toeristen uit Nederland gaan graag naar Bodrum voor een geweldige all inclusive vakantie onder de Turkse zon. Deze geweldige badplaats bied alles wat je als toerist mag verwachten tijdens een vakantie naar Turkije. In het centrum van Bodrum vindt je ontzettend veel winkels, restaurants en bars. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke all inclusive Turkije vakantie.

In Bodrum staan ontzettend veel mooie hotels en resorts en één van de mooiste resorts is het Diamond of Bodrum. Dit resort heeft een unieke ligging ten opzichte van het strand en het centrum van Bodrum. Vanaf het resort loop je zo de boulevard op of naar het strand en in de nabije omgeving van het hotel vindt je de bekende Halikarnas discotheek.

Bodrum is de meest mondaine badplaats aan de Egeïsche kust. In de badplaats vindt je mooie baaien, schilderachtige straatjes en een levendige uitgaansleven. Bodrum is de ideale vakantiebestemming voor een goedkope Turkije vakantie.